van top tot teen

VERZORGD!

Bel ons:

0180-311447

Behandelingen

Schoonheidsbehandeling:

Gelaats- en lichaamsbehandelingen.

Bij DSalon kunt u terecht voor diverse gelaats-en lichaamsbehandelingen. De eerste keer dat u DSalon bezoekt wordt er na een kort intake-gesprek een huidanalyse gemaakt. Zo wordt de beste schoonheidsbehandeling voor uw huid samengesteld. Ook kunt u hierbij aangeven wat u verwacht van de schoonheidsbehandeling en wat het doel is van uw bezoek. De schoonheidsbehandeling zijn zowel voor dames als heren. DSalon is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS. Hierdoor kunnen bepaalde gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen zoals bijvoorbeeld acne behandelingen deels of geheel vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling vergoed wordt.

Gel- en acrylnagels.

Vindt u het belangrijk om mooie nagels en verzorgde handen of voeten te hebben, maar breken, scheuren of groeien uw natuurlijke nagels gewoon niet goed genoeg, dan zijn kunstnagels wellicht een optie voor u. Kunstnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel of acryl alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips.

Wimper extensions.
Everlash

Wilt u mooie volle natuurlijk uitziende wimpers? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, voor de feestdagen, vakantie of gewoon voor het gemak?? Everlash wimper-extensions zijn plukjes wimpers die individueel aangebracht worden op uw echte wimpers waardoor er een volle maar toch natuurlijke ‘look’ ontstaat. U hoeft geen mascara meer te gebruiken! Dus geen uitgelopen mascara, geen wimperkrullers meer. U kunt er gewoon mee zwemmen, douchen, sporten, sauna, slapen. Everlash staat al meer dan 25 jaar bekend als het topmerk onder de wimper-extensions. De wimpers blijven ca 3 weken zitten.

Misencil

De 1 by 1 extensions (losse haartjes) zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde. Hierdoor zijn ze amper van echt haar te onderscheiden. Misencil wimperextensions zijn licht, flexibel, hitte bestendig en mooi afgewerkt. De Misencil wimpers worden één voor één aangebracht en blijven perfect op zijn plek. De wimpers blijven ca. 6 weken zitten. Het is normaal door de natuurlijke uitval van je eigen wimpers dat de wimperextensions na 3 weken wel even bijgevuld dienen te worden.

Microdermabrasie.

Microdermabrasie is een eenvoudige maar zeer effectieve manier van huid peeling. Het is een complete oppepper voor de huid. Uw huid ziet er weer als nieuw uit. Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor uw huid glad aanvoelt en er fris uitziet.

Pedicure.

Bij DSalon kunt u ook terecht voor een pedicure behandeling. Heeft u last van uw voeten dan zal iedere stap die u zet pijn veroorzaken. Het is dan zeker het overwegen waard eens een afspraak te maken met een pedicure. Deze kan u snel en pijnloos van deze problemen verlossen en u advies geven over verschillende voetverzorgende producten.

Bruidsvisagie en kapsels.

Ook uw bruidsmake-up en kapsel verzorgen wij voor u eventueel komen wij aan huis.

12088035_833805736737417_5419924328337405336_n