van top tot teen

VERZORGD!

Over ons

Bel ons:

0180-311447

Over ons

DSalon is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies door een echte schoonheidsspecialiste. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. Even tijd voor jezelf. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Nouvital en Phyris.

Over DSalon:

DSalon bestaat inmiddels alweer bijna 10 jaar en is een begrip geworden in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken. Iedereen weet inmiddels de weg naar de salon te vinden.  U kunt bij onze schoonheidsspecialiste terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. gezichtshandelingen, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, huidverbeterende behandelingen, manicure en pedicurebehandelingen.

De eerste keer dat u DSalon bezoekt wordt eSchoonheidsspecialister na een kort intake-gesprek een huidanalyse gemaakt. Zo wordt de beste schoonheidsbehandeling voor uw huid samengesteld. Ook kunt u hierbij aangeven wat u verwacht van de schoonheidsbehandeling en wat het doel is van uw bezoek. De schoonheidsbehandeling zijn zowel voor dames als heren.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij ons in de salon.

Wij hopen je snel te ontmoeten!