van top tot teen

verzorgd!

Een betoverende oogopslag!

Bel ons:

0180-311447

Wimperextensions

DSalon biedt 2 soorten wimperextensions:

  • Everlash spreadwimpers
  • Misencil one-by-one

Everlash

Wimperextensions

Met de Everlash Spread wimperextensions ofwel kunstwimpers creeer je makkelijk en snel een betoverende oogopslag. De Everlash Spread wimperextensions bestaan uit 5-6 fijne synthetische haartjes, welke als plukjes samengevoegd zijn. Met de speciale Everlash Wimperlijm worden de wimperplukjes vervolgens één voor één op de eigen wimpers bevestigd. Het resultaat blijft circa 3 weken mooi en ziet er natuurlijk uit.

De behandeling duurt ca 30 minuten.

 

Misencil

De wimperextensions van Misencil zijn losse haartjes die één voor één op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm welke exclusief is ontwikkeld in een laboratorium in Canada voor Misencil wimperextensions. De techniek brengt geen schade toe aan uw natuurlijke wimpers. Het resultaat:  een royale en glamoureuze uitstraling met langere, vollere permanente wimpers zonder schadelijke effecten voor uw natuurlijke wimpers. De wimpers van Misencil zijn flexibel, comfortabel en waterproof. De techniek die we gebruiken is veilig, pijnloos en ontspannend. Na de behandeling heeft u een spectaculaire oogopslag!

Wimperextensions

 

F.A.Q:

Hoelang duurt een behandeling en wat is de levensduur van mijn Misencil® extensions?

Een volledige behandeling duurt ongeveer twee uur en het resultaat is direct spectaculair. U ervaart eindelijk hoe het is om langere en dikkere wimpers te hebben! De natuurlijke wimpers hebben ongeveer een levensduur van 60 dagen, hierna vallen ze uit en komen er nieuwe wimpers voor in de plaats. Om deze reden raden wij het aan om, om de twee á drie weken uw wimperextensions te laten bijwerken. Op deze manier blijven de wimpers mooi vol. Een bijwerk afspraak duurt ongeveer 45 minuten en is bedoeld om de wimpers die er op natuurlijke wijze uitvallen bij te werken.

Is de behandeling schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

De extensions worden op iedere wimper apart aangebracht, hierbij wordt de huid niet aangeraakt. Er wordt gebruik gemaakt van een lijm die speciaal is ontwikkeld in een laboratorium exclusief voor wimperextensions. Deze nieuwe techniek is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Ik heb eens eerder ergens anders extensions laten plaatsen, de wimpers waren klonterig en bleven niet lang zitten. Hoe kan dit?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken:

  • De kwaliteit van de training:

Om het beste resultaat te krijgen is de juiste training cruciaal. Na een Misencil training krijgen onze studenten een certificaat. Dit gebeurd enkel nadat er foto’s van het werk van de studenten zijn ingediend en goedgekeurd. De studenten worden ook getraind in bijvoorbeeld hygiëne en veiligheid. Tevens brengen ze hun kennis in de praktijk door te oefenen op echte modellen.

  • De kwaliteit van de lijm:

De lijm bestaat uit acryl, waterbestendige hars en lijm die snel uithardt. In de geneeskunde wordt dit soort lijm vaak gebruikt om lichaamsweefsel te hechten. Dit type lijm wordt ook gebruikt door oog chirurgen. De formule die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor wimperextensions.

  • De kwaliteit van de wimpers:

De Misencil® wimpers worden één voor één aangebracht en blijven perfect op zijn plek. Aanplakwimpers zijn vaak te zwaar en vallen snel uit. Iedere Misencil® wimperextension heeft een speciale microtextuur laag die ervoor zorgt dat de wimpers beter kunnen hechten. Al onze ELLIPSE wimpers zijn voorgevormd en volgen de vorm van de natuurlijke wimper voor een frisse en indrukwekkende oogopslag.

  • Kwaliteit van de Producten:

Misencil® is het enige merk met een zeer uitgebreide lijn van cosmetische producten die exclusief is ontwikkeld voor het zorg en de onderhoud van de wimper extensions. Om de levensduur van uw wimperextensions te optimaliseren is dagelijkse zorg voor de wimpers van essentieel belang

Misencil® Spreekt over ‘permanente’ wimpers terwijl andere merken spreken van ‘ semi- permanente’ wimpers. Wat is het verschil?

Net zoals haar groeien wimpers en vallen deze ook uit. We verliezen maandelijks 10 tot 15 wimpers. De term semi- permanent staat voor de wimpers die uitvallen nog voordat de natuurlijke wimper zelf uitvalt. De benaming permanent wordt in deze gegeven als de extension gedurende de levensduur van de natuurlijke wimper op de natuurlijke wimper vast blijft zitten.

De prijslijst voor wimperextensions vindt u hier

Hier kunt u online uw wimperextensions boeken