van top tot teen

verzorgd!

Lichaamsbehandelingen

Bel ons:

0180-311447

Lichaamsbehandelingen

Rugpakking

rugpakking1Bij een rugpakking starten we met het reinigen van de rug.
Vervolgens worden de dode huidcellen van de rug verwijderd doormiddel van een scrub  + stoom en vervolgens onzuiverheden verwijderd.
Hierna wordt er een heerlijke chocolade pakking of een algen pakking aangebracht op de huid.
Na 20 minuten wordt de pakking verwijderd en wordt uw rug verzorgd met een heerlijk voedende crème.

Harsen

Harsen is een tijdelijke manier van haar­verwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aan­groeien. Dit harsen benenaangroeien gebeurt met een zachte (haar)punt zodat je anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels zult hebben.

U kunt in onze schoonheidssalon overtollige lichaams- en gezichts­haren door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen door de schoonheidsspecialiste helemaal verwijderd en het duurt gemiddeld 3-8 weken voordat ze weer zijn aangegroeid.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage op de huid waarbij er olie ( soms ook warme olie ) wordt gebruikt. De huid en de spieren ontspannen zich door middel van zachte tot harde kneding, strijking en fricties. Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voort afvalstoffen af, verbeterd de spierfunctie en stofwisseling van de spieren, het ontspannend het lichaam, bestrijdt hoofdpijn, verminderd stress en de ademhaling en de u hartslag worden weer rustig. Heeft u klachten zoals pijn, stress, spanning, hoge spierspanning, vermoeidheid of blokkades in het weefsel door spanning, dan is een ontspanningsmassage een heerlijke massage voor u.