Schoonheidsbehandeling:

Gelaats- en lichaamsbehandelingen.

Bij DSalon kunt u terecht voor diverse gelaats-en lichaamsbehandelingen. De eerste keer dat u DSalon bezoekt wordt er na een kort intake-gesprek een huidanalyse gemaakt. Zo wordt de beste schoonheidsbehandeling voor uw huid samengesteld. Ook kunt u hierbij aangeven wat u verwacht van de schoonheidsbehandeling en wat het doel is van uw bezoek. De schoonheidsbehandeling zijn zowel voor dames als heren.

Gel- en acrylnagels en Gelpolish.

Vindt u het belangrijk om mooie nagels en verzorgde handen of voeten te hebben, maar breken, scheuren of groeien uw natuurlijke nagels gewoon niet goed genoeg, dan zijn kunstnagels wellicht een optie voor u. Kunstnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel of acryl alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.

Wimper-extensions.

Everlash

Wilt u mooie volle natuurlijk uitziende wimpers? Bijvoorbeeld voor een bruiloft, voor de feestdagen, vakantie of gewoon voor het gemak?? Everlash wimper-extensions zijn plukjes wimpers die individueel aangebracht worden op uw echte wimpers waardoor er een volle maar toch natuurlijke ‘look’ ontstaat. U hoeft geen mascara meer te gebruiken! Dus geen uitgelopen mascara, geen wimperkrullers meer. U kunt er gewoon mee zwemmen, douchen, sporten, sauna, slapen. Everlash staat al meer dan 25 jaar bekend als het topmerk onder de wimper-extensions. De wimpers blijven ca 3 weken zitten.

Lash Extend

Mooie en sprekende ogen, met wimpers die extra krul en volume geven. Welke vrouw wil dat nou niet? Wimperextensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. Lash eXtend is de no. 1 in wimperverlenging met de nieuwste techniek! Deze wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag met of zonder het gebruik van mascara.

Microdermabrasie.

Microdermabrasie is een eenvoudige maar zeer effectieve manier van huid peeling. Het is een complete oppepper voor de huid. Uw huid ziet er weer als nieuw uit. Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor uw huid glad aanvoelt en er fris uitziet.

Pedicure.

Bij DSalon kunt u ook terecht voor een pedicure behandeling. Heeft u last van uw voeten dan zal iedere stap die u zet pijn veroorzaken. Het is dan zeker het overwegen waard eens een afspraak te maken met een pedicure. Deze kan u snel en pijnloos van deze problemen verlossen en u advies geven over verschillende voetverzorgende producten.

Bruidsvisagie en kapsels.

Ook uw bruidsmake-up en kapsel verzorgen wij voor u eventueel komen wij aan huis.

12088035_833805736737417_5419924328337405336_n