Inhoudsopgave

  1. Wat is SQT Biomicroneedling?
  2. De Kracht van Zoetwaterspons in Huidverjonging
  3. Hoe Werkt SQT Biomicroneedling?
  4. Unieke Voordelen van SQT Biomicroneedling
  5. Voor Wie is Biomicroneedling Geschikt?
  6. Onze Diverse Behandelopties
  7. Veelgestelde Vragen
  8. Contact 

Wat is SQT Biomicroneedling?

Biomicroneedling is een geavanceerde techniek in de esthetische dermatologie die zich richt op huidverjonging en -verbetering. Bij DSalon introduceren we SQT Biomicroneedling, een unieke behandeling die gebruik maakt van natuurlijke zoetwatersponzen.

De Kracht van Zoetwaterspons in Huidverjonging

Deze zoetwaterspons, afkomstig uit Europese wateren, heeft de unieke eigenschap om collageen te produceren. Deze sponsnaalden zijn klein en talrijk, wat resulteert in een effectievere stimulatie van het huidmetabolisme en bevordering van collageenaanmaak dan traditionele microneedling methoden.

Hoe Werkt SQT Biomicroneedling?

Tijdens de behandeling worden door een handmassage drie miljoen natuurlijke micronaalden, verrijkt met een gecertificeerd serum, rechtstreeks in de dermis gebracht. Dit proces zorgt voor een verhoogde opname van werkstoffen, verbetert de huidbarrière, en verkort de huidvernieuwingscyclus aanzienlijk.

Unieke Voordelen van SQT Biomicroneedling

Naast het stimuleren van collageen en elastine, heeft deze behandeling ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het pigmentvlekken, acne, melasma en littekens.

Voor Wie is Biomicroneedling Geschikt?

DSalon’s SQT Biomicroneedling is geschikt voor alle huidtypen, met name voor huidaandoeningen als actieve acne, rosacea, couperose, en striae.

Onze Diverse Behandelopties

We bieden verschillende boxen aan, gericht op specifieke huidproblemen en doelen, waaronder anti-aging, huidtextuurverbetering, en littekenvermindering.

Contact

Voor meer informatie en het reserveren van een behandeling kunt u contact met ons opnemen. Of u kunt direct online reserveren

Veel gestelde vragen

Wat is het unieke van SQT Biomicroneedling vergeleken met traditionele microneedling?

SQT Biomicroneedling maakt gebruik van speciale zoetwaterspons naaldjes die talrijker en kleiner zijn dan die in traditionele microneedling. Dit resulteert in een effectievere stimulatie van het huidmetabolisme en een betere collageenaanmaak.

Is SQT Biomicroneedling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen als minimaal ongemakkelijk ervaren. De intensiteit van de druk tijdens de massage kan invloed hebben op de reactie van de huid, maar over het algemeen is de behandeling goed te verdragen.

Hoe snel zie ik resultaten na een SQT Biomicroneedling behandeling?

De resultaten kunnen variëren per persoon. Meestal ziet men binnen 7 dagen een verbeterde huidtextuur, en vermindering van acne, melasma en littekens. Voor optimale resultaten kan de behandeling na twee tot drie weken herhaald worden.

Is de behandeling geschikt voor alle huidtypen?

Ja, SQT Biomicroneedling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief gevoelige huidcondities zoals acne, rosacea en couperose.

Waar kan ik de behandeling ondergaan?

De behandeling is beschikbaar bij DSalon op het Kroonkruid 38a in Nieuwerkerk aan den IJssel

Reviews

Dit zeggen onze klanten over hun bezoek:

Aglaia DorderAglaia Dorder
09:26 27 Sep 23
Top service weer! Mijn wenkbrauwen zien er weer super uit 🤩
Chiara D'ErricoChiara D'Errico
05:51 18 Jul 23
Super salon met super lief personeel! Heb door Diana mijn wenkbrauwen laten tatoeëren, ze zijn echt super mooi geworden! Dankjewel er voor 😊
Henri FluitHenri Fluit
18:23 22 Jun 23
Uitstekend geholpen en een prima service ,dit is gewoon een uitstekende schoonheidssalon ik ben een er een paar keer geweest voor een likdoorn en Ria heb uitstekend geholpen
Frederiek van RhijnFrederiek van Rhijn
20:36 20 Jun 23
Astrid MaasAstrid Maas
19:22 17 Apr 23
Heel goede, positieve ervaring. Ik zou iedereen die ik ken deze salon aanbevelen
PleunPleun
19:03 09 Dec 22
Prima geholpen. Gezellige intieme omgeving, geen etalage. Goed overleg mogelijk. Gunstige prijs!
leontien v.d. Plaatsleontien v.d. Plaats
04:21 05 Nov 22
Ik heb een heerlijke pedicurebehandeling gehad, gedaan door Matti. Zij is attent, zorgvuldig en geeft goede adviezen qua goede voetverzorging. Er is ruime keus aan behandelingen op divers ander gebied. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Bedankt Matti voor de fijne behandeling.
Astrid de DoodAstrid de Dood
19:42 11 Oct 22
Fijne laagdrempelige salon, oa verschillende aangename gezichtsbehandelingen voor een goede prijsVriendelijk vakkundig personeel
Siny BruinsmaSiny Bruinsma
14:17 25 Aug 22
Om de 6 á 7 weken ga ik altijd naar Ria voor een pedicure behandeling. Daar ben ik erg tevreden over, de behandeling is uitstekend en ze geeft bruikbare tips!
js_loader