Van top tot teen

verzorgd!

Gezichtsbehandelingen voor dames en heren, jong en oud!

Bel ons:

0180-311447

Gezichtsbehandelingen

Bij DSalon kunnen zowel dames als heren terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Van een korte reinigende gezichtsbehandeling tot een uitgebreide luxe gezichtsbehandeling waarbij u zelf aan kunt geven welke onderdelen u uitgevoerd wilt hebben. Naast de normale gezichtsbehandeling hebben we ook speciale en resultaatgerichte gezichtsbehandelingen zoals bijvoorbeeld een anti-age gezichtsbehandeling met fruitzuren, acné gezichtsbehandeling of een microdermabrasie gezichtsbehandeling.

Wij werken hoofdzakelijk met de producten van Puurr Skin Care.

Zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.
De  producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en mineralen oliën en zijn er voor verschillende huidtype’s.
– Age lijn
– Sense Lijn
– Pure lijn
– Organic Lijn

PUURR – AGE 

 De huid wordt ouder. Hier ontkomt niemand aan. Door genetisch bepaalde aanleg heeft echter lang niet iedereen evenveel last van zichtbare ouderdomsverschijnselen. Op middelbare en latere leeftijd verzwakt het bindweefsel van de lederhuid. Deze bestaat hoofdzakelijk uit collageen en elastine vezels. De collageen vezels verliezen hun elasticiteit en het vermogen om water te binden neemt ook af, waardoor de huid zichtbaar droog en rimpelig wordt.

De AgE Lijn bevat oa. de volgende actieve werkstoffen:

• Een compleet natuurlijk complex van amino- en tetrapeptiden dat de huideigen herstel processen effectief stimuleert. Het activeert van binnenuit de aanmaak van collageen, fibronectin en hyaluronzuren en voorziet hiermee in een unieke anti-aging werking. Recente tests met dit complex toonde aan dat binnen enkele weken gebruik, de huid een gladder aanzien heeft.

• Natuurlijke Retinol ( Vitamine A-zuur) is een krachtige anti-oxidant en bevordert de celdeling waardoor het helpt om gezondere huidcellen te houden en te krijgen. Omdat het daardoor ook de structuur van de huid verbetert kan het in een voldoende hoge dosis de gevolgen van veroudering van de huid vertragen. Het vult bovendien de werking van het amino- en tetrapeptidencomplex uitstekend aan.

• Shea Butter is rijk aan vitaminen A, E en allantoine en dit maakt Shea butter een aantrekkelijke actieve werkstof. Het hoge lipiden-gehalte zorgt ervoor dat de boter de huid soepel houdt en vochtverlies voorkomt. Shea butter functioneert ook als een zogeheten natural moisturizing factor. Dit houdt in dat het helpt de buitenste beschermlaag van de huid intact te houden en vochtverlies door verdamping voorkomt en het vocht vasthoudt in de bovenste huidlaag.

• Amandelolie is een milde vette olie die door persing gewonnen wordt uit amandelen. De olie is van nature rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren en vele vitaminen. Het verzacht de huid en maakt de huid gladder. De hydraterende en beschermende werking van amandelolie is verder een belangrijke toegevoegde waarde.

PUURR – SENSE

De droge en gevoelige huidtype’s komen zowel vet als vocht tekort. Het heeft een fijne structuur en is doorzichtig, vlekkig en fragiel. Er kunnen fijne zichtbare lijntjes voorkomen. Het beschadigt gemakkelijk. Samenvattend dus best een lastig huidtype. Gelukkig biedt de natuur ook hier weer uitkomst met tal van heilzame ingrediënten. De SenSe lijn bevat o.a de volgende actieve natuurlijke ingrediënten:

• Aloë Vera gel is een zuivere gel die al vele eeuwen bekend staat om de heilzame werking. De gel heeft unieke eigenschappen als het gaat om het vasthouden van vocht. Doordat de gel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, wordt de huid krachtig gehydrateerd. Naast de hydraterende werking, verkoelt en kalmeert de gel en helpt het mee om irritaties te verhelpen.

• Groene Thee Extract krachtige anti-oxydant die de huid beschermt, en celdeling bevorderend werkt.

• Panthenol is een voorloper van vitamine B, dat een centrale rol speelt bij de celstofwisseling in de huid. Het toegepaste D- panthenol wordt goed door de huid opgenomen en wordt door ons huidorgaan in essentiële bouwstenen omgezet. Panthenol draagt zo bij aan huidverjonging en herstel. Panthenol bezit tevens hydrofiele (wateraantrekkende) eigenschappen, zodat de vochtigheidsgraad genormaliseerd kan worden. Het heeft een kalmerende werking.

PUURR – PURE

Is een huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het zuiver houden en verzorgen van de jonge (probleem)huid. Milde zuiverende en ontstekingsremmende ingrediënten zijn opgenomen in zachte verzorgende basisformules.

• Kamille is rustgevend, helend, verzorgend, ontstekingsremmend en remt de bacteriegroei.

• Bisabolol is een werkzame stof uit kamille. Werkt ontsmettend en ontstekingsremmend. Daarnaast gaat ze irritatie tegen.

• Salicylzuur verweekt de hoornlaag van de opperhuid. Zorgt voor een gladde huid en voor minder verstopte poriën.

• Vitamine E is een antioxidant: het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen en blijft een mooie gezonde huid behouden.

• Farnesol is een werkzame stof uit anijs of jasmijn met een antibacteriële werking. Remt kleine huidontstekingen en helpt  hierdoor om de acné te verminderen.

Let op! Gebruikt u alle drie de producten van de PuRe lijn dan heeft u kans dat de huid wat uitdroogt. Combineer dan evt. met de SenSe Day & Nightcream.

PUURR – ORGANIC

Een nieuwe lijn gebaseerd op biologische ingredienten zonder alcohol of parfum.
Zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtype’s.

PUURR Organic is 97% natuurlijk !

Balance Cleansing oil, Balance Lotion, Balance Day&Night Creme Anti-Oxydant.
Geschikt voor normale, droge, oudere en zeer gevoelige huid!

Microdermabrasie:

Diamond microdermabrasie is een niet-operatieve pijnloze diepte huidpeeling methode. Met behulp van steriele diamanten kopjes verwijderen we de bovenste laag huid en gelijkertijd zuig je de deeltjes met alle vuil en dode huidcellen op. Deze procedure verwijdert huid onvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. In kuurverband van enkele weken 1x per week of als extra behandeling.
Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen. De natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen wordt geactiveerd /gestimuleerd en Uw gezicht krijgt weer een jonge en frisse uitstraling !Micro

Efficiënt voor de behandeling van : Huidveroudering / Rimpels / Littekens / Grove poriën / Acné / Pigmentvlekken / Rokershuid en bij verlies van elasticiteit

Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype, ook voor de getinte huid. De microdermabrasie is geheel pijnloos. Wel kan na de behandeling de huid tijdelijk wat gevoeliger zijn en rood kleuren. Dit is echter zeer tijdelijk. Een microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Uw huid zal na de microdermabrasie behandeling er beduidend jonger, gladder en frisser uitzien.

 

 

DSalon biedt ook een gratis Beauty Check up aan. Een mooie huid is een gezonde huid. Heeft u last van huid problemen, uitslag, bultjes, of vreemde vlekken en wilt u vrijblijvend weten wat DSalon voor mogelijkheden biedt, maak dan nu hier een afspraak voor een gratis beauty check up (tijdens de check up wordt advies gegeven, niet behandeld)

De prijslijst voor gezichtsbehandelingen vindt u hier
Hier kunt u online uw gezichtsbehandeling boeken