DSalon is een sfeervolle, knusse en professionele salon gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. DSalon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies door een echte schoonheidsspecialiste. U komt hier echt even helemaal tot rust. Even weg uit het hectische leven. Even tijd voor jezelf. In onze schoonheidssalon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van het merk Puurr.

DSalon bestaat inmiddels alweer bijna 13 jaar en is een begrip geworden in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken. Iedereen weet inmiddels de weg naar de salon te vinden.  U kunt bij onze specialistes terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. gezichtshandelingen, Permanente make-up, lichaamsbehandelingen, duo-behandelingen, huid verbeterende behandelingen, manicure, pedicure behandelingen, wimper-extensions en Spraytan.

De eerste keer dat u DSalon bezoekt wordt er na een kort intake-gesprek een huidanalyse gemaakt. Zo wordt de beste schoonheidsbehandeling voor uw huid samengesteld. Ook kunt u hierbij aangeven wat u verwacht van de schoonheidsbehandeling en wat het doel is van uw bezoek. De schoonheidsbehandelingen zijn zowel voor dames als heren.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij ons in de salon.

Reserveren

De behandelingen bij ons in de schoonheidssalon gaan op afspraak. U kunt hiervoor bellen met ons telefoonnummer: 0180-311447
Om de rust tijdens behandelingen te bewaren kan het zijn dat u het antwoordapparaat krijgt, laat dan uw naam en telefoonnummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken een afspraak met ons te plannen kunt u in de online agenda een voor u geschikt tijdstip selecteren. Nadat u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u altijd een email ter bevestiging. Mocht u geen bevestigingsmail hebben ontvangen neemt u dan contact met ons op.

Annuleren

Wij willen u er op attenderen, dat in geval van verhindering uw afspraak 24 uur van te voren geannuleerd dient te worden. Annuleert u uw afspraak bij verhindering niet of later dan 24 uur dan zal er 50{817f9a316af020b3518e170581b62182d52ce2d295813b707219e3866bdb3f43} van de behandelkosten in rekening worden gebracht en krijgt u hiervoor een nota toegestuurd.

Wij hopen je snel te ontmoeten!