Vindt u het belangrijk om mooie nagels en verzorgde handen of voeten te hebben, maar breken, scheuren of groeien uw natuurlijke nagels gewoon niet goed genoeg, dan zijn kunstnagels wellicht een optie voor u. Kunstnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel of acryl alleen aangebracht op de nagels, bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.

DSalon werkt met Gel, Acryl en Gelpolish.
Wij werken met de producten van het merk Kinetics.
Kinetics Nail Systems is een merk met een zeer uitgebreid assortiment op zowel gel- als acrylgebied en ook de verzorgende producten zijn ruimschoots aanwezig.

Gel  versus Acryl

Met regelmaat krijgen wij vragen over acrylnagels en gelnagels. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen deze twee type kunstnagels. Het verschil zit hem eigenlijk alleen in de ingrediënten die zorgen voor de uitharding (polymerisatie) van de kunstnagel. Acrylnagels kenmerken zich door hardheid en duurzaamheid. De nagel wordt opgebouwd met een combinatie van poeder en vloeistof (MMA vrij). Met acryl kunnen net als met gel of gelpolish mooie, dunne natuurlijk uitziende nagels gemaakt worden die optimale stevigheid bieden.

Gel nagels worden gemaakt met een gel. Dit is een dikke, stroperige substantie die uithardt door UV licht. Dit product is in tegenstelling tot acryl (bij het aanbrengen van het product) geurloos. Daarnaast is gel iets flexibeler dan acryl.
Het uiteindelijke eindresultaat van beide producten is gelijk, het verschil zit in de materialen en de wijze van aanbrengen.

Gelpolish

Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben bijna de gehele collectie kleuren die beschikbaar is van Kinetics!

Het resultaat mag er zijn: prachtige nagels met een sublieme glans, die er ongeveer 3 weken fantastisch uit zien.
Het verstevigt de eigen nagel en beschadigt deze niet- is eenvoudig en snel aan te brengen. Gelpolish droogt onder een Led lamp en is dan direct droog en uitgehard.
Verlenging van uw nagel is alleen mogelijk met een gel of acryl onder uw gelpolish, dit ivm de stevigheid.

Nagelbijt Arrangement

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Een probleem waar moeilijk van af is te komen, maar met het anti-nagelbijt arrangement kunt u het probleem de baas worden.

Het arrangement bestaat uit 5 afspraken. Gedurende deze periode zullen wij u intensief begeleiden om van het nagelbijten af te komen. De lengte van de nagels zal in het begin kort gehouden worden. Een nagelbijter is gewend om alles met de vingertoppen te doen en zal dus moeten wennen aan het feit dat er weer nagels zijn.

 • Afspraak 1
  • Er wordt een complete set kunstnagels gezet met verlenging in ‘naturel french’ of ‘cover pink’ of met eventueel een gelpolish kleur naar keuze. U krijgt een nagelriemolie mee naar huis om 2 x dagelijks uw nagelriemen te verzorgen.
 • Afspraak 2
  • Na een week komt u terug voor een controle/reparatie.
   (Uw nagels worden weer wat korter gevijld en eventueel gerepareerd.)
 • Afspraak 3
  • Opvullen: Ongeveer 2 weken na het zetten van de nieuwe set komt u terug voor een complete nabehandeling.
   (dit houdt in: reparaties, de uitgroei wordt bijgewerkt, de nagels korter gemaakt, de oude acryl/gel weggevijld en nieuwe acryl/gel/gellak opgezet.)
 • Afspraak 4
  • Na 1,5 week komt u terug voor een controle.
   (Uw nagels worden weer wat korter gevijld en eventueel gerepareerd.)
 • Afspraak 5
  • Opvullen: Ongeveer 3 weken na afspraak 3 komt u weer terug voor een complete nabehandeling.
   (dit houdt in: reparaties, de uitgroei wordt bijgewerkt, de nagels korter gemaakt, de oude acryl/gel weggevijld en nieuwe acryl/gel/gellak opgezet.)

Na deze laatste behandeling kunt u besluiten om normaal na te behandelen (om de 3 weken) of om een afspraak te maken de kunstnagel te verwijderen en verder te gaan met bijvoorbeeld een verstevigende thuiskuur. Indien je de nagels laat verwijderen moet je er zeker van zijn dat je van je nagels afblijft, anders zou het zonde zijn van het arrangement.

U mag tussen alle behandelingen door altijd bellen of mailen als er iets met uw nagels is gebeurd, zodat het zo snel mogelijk opgelost kan worden en u niet in de verleiding komt om te gaan bijten. Deze service zit bij de prijs inbegrepen.

Voor het arrangement betaalt u € 149,00 Betaling bij de eerste afspraak, dit omdat dit voor u een stimulans zal zijn om van de nagels af te blijven. Er wordt geen geld geretourneerd als u besluit om tussentijds met de behandeling te stoppen.