Harsen

U kunt in onze schoonheidssalon overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van vloeibare hars laten verwijderen. De haren worden tijdens het harsen door de schoonheidsspecialiste helemaal verwijderd en het duurt gemiddeld 3-8 weken voordat ze weer zijn aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haar­verwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt met een zachte (haar)punt zodat je anders dan bij scheren, na het harsen geen harde stoppels zult hebben.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage op de huid waarbij er olie ( soms ook warme olie ) wordt gebruikt. De huid en de spieren ontspannen zich door middel van zachte tot harde kneding, strijking en fricties. Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voort afvalstoffen af, verbeterd de spierfunctie en stofwisseling van de spieren, het ontspannend het lichaam, bestrijdt hoofdpijn, verminderd stress en de ademhaling en de u hartslag worden weer rustig. Heeft u klachten zoals pijn, stress, spanning, hoge spierspanning, vermoeidheid of blokkades in het weefsel door spanning, dan is een ontspanningsmassage een heerlijke massage voor u.

Rugpakking

Bij een rugpakking starten we met het reinigen van de rug.
Vervolgens worden de dode huidcellen van de rug verwijderd door middel van een scrub  + stoom en vervolgens onzuiverheden verwijderd.
Hierna wordt er een heerlijke algen pakking aangebracht op de huid.
Na 10 minuten wordt de pakking verwijderd en wordt uw rug verzorgd met een heerlijk voedende crème