van top tot teen

Verzorgd!

Bel ons:

0180-311447

Normale Huid

Acne

Een normale huid heeft een fijne huidstructuur, een egale teint en voelt zacht en veerkrachtig aan. Er zijn geen zichtbare poriën en vlekjes te zien en de normale huid heeft een evenwichtige vocht- en vetbalans en een goede doorbloeding. Ondanks dat deze huid weinig tot geen problemen vertoont en vrij stabiel is, is het toch belangrijk om de normale huid goed te verzorgen om deze zo lang mogelijk in goede conditie te houden en hierdoor huidveroudering te voorkomen.

Reiniging*:

De normale huid reinig je ’s ochtends en ‘s avonds met de Cleansing milk, gevolgd door de Aloë vera lotion. Om de huid optimaal van dode huidcellen te ontdoen en deze actief nieuwe cellen te laten vormen, kun je deze 1 á 2 keer in de week scrubben met de Scrub cream.

Om oogmake-up op een zachte en effectieve wijze te verwijderen, gebruik je de Eye make-up remover, gevolgd door de Eye contour lotion.

Verzorging*:

Het is belangrijk om de normale huid goed te hydrateren, te voeden en te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Je kunt hiervoor de Aloë vera day cream met UV bescherming en de Aloë vera night cream gebruiken.

Om deze huid wekelijks een extra boost te geven, kun je het Aloë vera mask gebruiken. Deze werkt het effectiefst als je van tevoren de dode huidcellen hebt verwijderd door middel van de Scrub cream.