Bel ons:

0180-311447

Nouvital Aloë vera hydra-derm facial lift

Stappen:

De behandeling begint met een warm kompres op het gelaat om eerst even tot rust te komen en de huid alvast iets te verweken. Vervolgens wordt  de oppervlakte reiniging uitgevoerd met een ruime hoeveelheid Cleansing milk en daarna wordt de huid afgenomen met de Aloë vera lotion. Afhankelijk van uw huidtype worden de dode huidcellen verwijderd door middel van een Enzymatic peeling,  AHA lysing of Scrubcream sensitive.  Hierna worden de oneffenheden verwijderd . Nu de huid geen dode huidcellen meer bevat en goed gereinigd is, wordt het  Aloë vera concentraat ingemasseerd.  Na de massage word de Aloë vera mask en het Eye contour mask aangebracht.  Voor een optimale hydraterende boost wordt het NMF serum aangebracht, deze werkt extra lang door en voedt tot diep in de huid. Wanneer het serum goed is opgenomen, wordt de  Aloë vera day cream of Aloë vera night cream aangebracht.

Werking:

Na een aantal jaren studeren lukte het apotheker dr. Bill C. Coats uit Dallas om in 1968 ‘’het geheim’’ van de Aloë vera plant uit de plant te onttrekken en te stabiliseren op natuurlijke basis. Een nauwkeurig en goed gecontroleerd productieproces is nodig om de werkzaamheid van deze gel te waarborgen. Dit was de doorbraak voor de Aloë vera, die nu vele toepassingen vindt, zo ook in de cosmetica. De plant bevat een schat aan werkstoffen en wordt ook wel de ‘plant der Onsterfelijkheid’ of ‘apotheker in een pot’ genoemd. Naast zes antiseptische bestanddelen waaronder kaneelzuur en zwavel, bevat Aloë vera ook minstens drie ontstekingsremmende stoffen. Cholesterol en Campesterol zijn twee voorbeelden waarmee verklaard kan worden waarom Aloë vera zo’n effectieve behandelingsmethode is bij brand-, snij- en schaafwonden. De hydraterende en regenererende werking zijn de belangrijkste redenen om de grondstoffen van deze plant in onze producten toe te passen. Ze hebben de eigenschap snel en diep in de huid door te dringen en de celgroei te stimuleren. Hierdoor vernieuwt de huid zich optimaal en wordt het vocht beter vast gehouden. De huid bevat hierdoor meer substantie en hierdoor trekt deze glad en voelt zacht en soepel aan.

De Aloë vera hydra-derm facial lift is voor ieder huidtype geschikt. In het bijzonder voor de vochtarme en/of geïrriteerde huid. Deze behandeling remt ook de huidveroudering, doordat de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *