Voor permanente make up bent u bij DSalon in goede handen.

Wij zijn een gediplomeerde salon en zijn door de GGD goedgekeurd.

Permanente make up is een schitterende optie als u ’s morgens uw bed uit komt en niet met make up aan de gang wil gaan, maar er wel verzorgd en subtiel opgemaakt uit wil zien. Daarnaast is permanente make up een enorme uitkomst voor mensen die geen haartjes meer hebben of weinig kleur in hun lippen.

Stap 1

Tijdens de intake worden uw wensen besproken. Daarnaast leggen we uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat u mag verwachten

Stap 2

We gaan nu de vorm van de permanente make up bij u aftekenen. Samen wordt er naar het resultaat gekeken en na uw goedkeuring gaan we door naar stap 3

Stap 3

Nu wordt de permanente make up daadwerkelijk bij u aangebracht.

WENKBRAUWEN

Hairstrokes: met deze techniek worden er kleine strokes met pigment gemaakt zodat het optische effect van haartjes wordt gecreëerd. Na enige tijd zullen de strokes iets vervagen zodat het effect nog natuurlijker word!

Powder: met deze techniek wordt de bestaande wenkbrauw geschaduwd waardoor het lijkt of de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder is ingekleurd.

EYELINER

Met permanente make-up is het ook mogelijk om een permanente eyeliner laten zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden, van een dunne lijn tussen de haartjes voor een natuurlijke en open blik tot een dikkere lijn voor een meer dramatisch effect.

Lippen

Lippen kunnen met permanente make up mooi strak belijnd worden of er kan voor gekozen voor het volledig inkleuren van de lippen. Met deze techniek zullen de lippen voller lijken en laat ze stralen.

Boek nu uw afspraak:

Wini MoreeWini Moree
22:03 24 Feb 22
Vanmiddag weer een leuk contact gehad met Matti.Zij geeft mijn nagels om de 4 weken een behandeling met gel lak.Het is een fijne salon met aardig en gezellig personeel.Zeer zeker een aanrader!!
Katja Van WilligenKatja Van Willigen
15:53 30 Apr 17
Fijne, kleinschalige professionele salon waar de klant koning is. Alles gebeurt in goed overleg onder leiding van ervaren schoonheidsspecialiste (s).
Marijke van VlietMarijke van Vliet
11:42 30 Apr 17
Heerlijke gezichtsbehandelingen, prachtige nagels en ook mn voetjes verwend!
Lieke Borsje-FolkertsLieke Borsje-Folkerts
11:36 30 Apr 17
Ik ben nu een aantal keer bij Dsalon geweest en ben zeer tevreden. Ik voel mij op mijn gemak en altijd blij met het resultaat.
René BorsjeRené Borsje
06:50 23 Nov 16
Heerlijk ontspannen en echt even tijd voor jezelf!
js_loader

Hier kunt u ons vinden: