Visagie en Kapsel

Gaat u trouwen, geef u een feestje of bent u te gast en wilt u de make-up liever uit handen geven? Bij DSalon kunt u terecht voor prachtige visagie en feest- of bruidskapsels voor bijzondere gelegenheden.

Wij verzorgen visagie vanuit de salon, maar we kunnen ook bij u aan huis komen als dat beter in de planning past. Binnen een straal van 5 km vanaf Nieuwerkerk a/d IJssel komen wij gratis aan huis.

Proefmake-up en proefkapsel

Bij de make-up moet u zich vooral prettig voelen. Het is niet de bedoeling dat u foto’s terug kijkt en uzelf niet eens herkent. Om de bruidsmake-up precies op uw wensen af te stemmen vinden wij het belangrijk om een aantal weken voor de trouwerij een proefmake-up af te spreken. We bespreken dan wat u wel en wat u vooral niet wilt.

Voor het proefkapsel is het een goed idee om foto’s of plaatjes van te voren door te sturen van hoe u uzelf het liefst zou zien op de bijzondere dag.

Neem voor de proef behandeling gerust een vriendin of (schoon)moeder mee, dat is wel zo gezellig en ze kunnen je helpen met adviseren.

De trouwdag

Op de trouwdag komen we naar de afgesproken locatie en brengen we de make-up aan, zoals afgesproken bij de proefmake-up. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de moeder, schoonmoeder, vriendinnen of andere familieleden op te maken.

Bruidsarrangement

Gaat u trouwen en laat u ons u door ons uw bruidsmake-up of bruidskapsel verzorgen dan kunt in aanmerking komen voor het arrangement korting.
Bij het kiezen van 3 behandelingen naar keuze ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag.
Bij het kiezen van 4 of meer behandelingen naar keuze ontvangt u 10% korting.