DSalon biedt 2 soorten wimper-extensions:

  • Everlash spreadwimpers
  • Lash Extend one-by-one of 3D

Everlash

De Everlash Spread wimper-extensions bestaan uit 5-6 fijne synthetische haartjes, welke als plukjes samengevoegd zijn. Met de Everlash Spread wimper-extensions ofwel kunstwimpers creëer je makkelijk en snel een betoverende oogopslag. Met de speciale Everlash Wimperlijm worden de wimperplukjes vervolgens op de eigen wimpers bevestigd. Het resultaat blijft circa 2-3 weken mooi en ziet er natuurlijk uit.
De behandeling duurt ca 30 minuten.

Lash Extend one-by-one – 3D

Met deze techniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje een extension geplaatst. De extensions zijn perfect nagebootst en heeft een hele natuurlijke uitstraling. De wimpers worden bevestigd met een speciale bonder, zonder formaldehyde, wat geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimperharen. Ook voel je de wimpers niet zitten omdat ze praktisch gewichtloos zijn.

De bonder heeft een hechtingsduur van 6 tot 8 weken, zolang kan het ook duren tot de laatste extension uitvalt. De extensions groeien mee met de eigen natuurlijke groei cyclus wat bij elke klant kan verschillen door meerdere factoren. Hierdoor komen de meeste klanten in de derde week terug om de wimpers weer mooi bij te vullen. 

Per oog worden er ongeveer 100 a 120 extensions geplaatst. De behandelingsduur is hierdoor twee uur voor een nieuwe set One by One en een uur voor een bijvul afspraak. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Tips: Na het zetten van uw wimper-extensions

  • Maak uw wimpers niet nat gedurende 2 uur na de behandeling.
  • Trek niet aan uw wimpers. De natuurlijke wimper raakt beschadigd als deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension er aan vast zit. In dit geval zal er na enige tijd een nieuwe wimper terug groeien.
  • Wrijf niet te vaak in uw ogen.
  • Gebruik, indien u hier behoefte aan heeft, geen reguliere mascara, maar alleen de speciale mascara voor wimperextensions (deze is olievrij), verkrijgbaar in de salon.
  • Verwijder uw wimperextensions nooit zelf.
  • Reinig uw wimperextensions met de daarvoor bestemde olievrije make-up remover, verkrijgbaar in de salon.
  • Met de wimperborstel kunt u ’s ochtends uw wimpers prachtig modelleren.