van top tot teen

verzorgd!

Een betoverende oogopslag!

Bel ons:

0180-311447

Wimperextensions

DSalon biedt 2 soorten wimperextensions:

  • Everlash spreadwimpers
  • Lash Extend one-by-one of 3D

Everlash

Wimperextensions

Met de Everlash Spread wimperextensions ofwel kunstwimpers creeer je makkelijk en snel een betoverende oogopslag. De Everlash Spread wimperextensions bestaan uit 5-6 fijne synthetische haartjes, welke als plukjes samengevoegd zijn. Met de speciale Everlash Wimperlijm worden de wimperplukjes vervolgens één voor één op de eigen wimpers bevestigd. Het resultaat blijft circa 3 weken mooi en ziet er natuurlijk uit.

De behandeling duurt ca 30 minuten.

 

Lash Extend

De wimperextensions worden aan het natuurlijke wimperhaar bevestigd met een speciale bonder (lijm). De techniek brengt geen schade toe aan uw natuurlijke wimpers. De wimpers van Lash eXtend zijn van de kwaliteit faux Mink. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit synthetische materialen. De wimperextensions zijn speciaal omdat ze zijn afgewerkt met een zijde coating die ook wel premium silk wordt genoemd.

 

Tips : Na afloop van het zetten van uw wimperextensions

– Maak uw wimpers niet nat gedurende 2 uur na de behandeling.
– Trek niet aan uw wimpers. De natuurlijke wimper raakt beschadigd als deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension er aan vast zit. In dit geval zal er na enige tijd een nieuwe wimper terug groeien.
– Wrijf niet te vaak in uw ogen.
– Gebruik, indien u hier behoefte aan heeft, geen reguliere mascara, maar alleen de speciale mascara voor wimperextensions (deze is olievrij), verkrijgbaar in de salon.
– Verwijder uw wimperextensions nooit zelf.
– Reinig uw wimperextensions met de daarvoor bestemde olievrije make-up remover, verkrijgbaar in de salon.
– Met de wimperborstel kunt u ’s ochtends uw wimpers prachtig modelleren.

 

De prijslijst voor wimperextensions vindt u hier

Hier kunt u online uw wimperextensions boeken