Heerlijke winterbehandeling die naast ONTSPANNING gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de huid en het aanzetten van de huid tot aanmaak van collageen en elastine, voor het behouden van een stevige huid.

Wat krijgt u allemaal tijdens deze behandeling?

– Oppervlaktereiniging met konnyaku sponge
– Scrub met cleaning brush pads
– Stomen
– Warme stempelmassage met Lijnzaad en Lavendel
– Verwijderen onzuiverheden
– Intense Face Oil + cupping massage
– Decolleté schouder nek massage met verwarmde Kruidenstempels
– Masker
– Serum
– Dagcreme

PUURR KONNYAKU SPONGE is een zachte en heerlijke spons voor de reiniging van de huid. Het balanceert de pH van de huid, verwijdert dode huidcellen zacht, reinigt en stimuleert de huid doorbloeding. De zachte en hydraterende spons is gemaakt van ruwe zijde vezels van Amorphophallus konjac wortel van de plant, en heeft een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en aminozuren.

PUURR Cleaning Brush pad. Voor een diepere reiniging. Stimuleerd tevens de doorbloeding voor een betere opname van de voedingsstoffen

Na het verwijderen van onzuiverheden masseren we de huid met de Intensive Face oil die vitamine C en E bevat voor de ultieme anti-verouderingswerking, daarbij gebruiken we de Puurr face cups.
Met deze cups maken we het bindweefsel los en stimuleren we de doorbloeding van de huid. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen en daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten in onze huid aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. Hoe beter de doorbloeding van de huid is en hoe beter de kwaliteit van het collageen en elastine is, hoe steviger je huid wordt.

Heerlijk ontspannend zijn deze warme Oosterse kruidenstempels waarmee we tijdens het masker de schouders decolleté en de nek masseren.

Boek hieronder direct uw winterbehandeling!